Kildemoes Cykler
Fritid

Kildemoes Cykler

Jeg har længe været på udkig efter en ordentlig cykel og har derfor kigget på Kildemoes cykler som efter sigende skulle være af super god kvalitet. Jeg har været nede og snakke med flere cykelforhandlere og de har faktisk alle været enige i at Kildemoes cykler er noget af det bedste man kan købe hvis man skal have en “familie” cykel.

God kvalitet – Kildemoes Cykler

Kildemoes cykler har altid haft ry for at være af særlig god kvalitet og som sagt har de forhandlere jeg har snakket med også bekræftet dette. Jeg købte derfor en cykel både til mig og min kone for et par dage siden, som vi begge skal bruge til og fra arbejde, i stedet for at tage bilen eller bussen. På den måde sparer vi penge, men vigtigst af alt kommer vi også i form (for det har vi brug for).

Billige Kildemoes Cykler

Jeg synes faktisk ikke at de Kildemoes Cykler vi har købt har været dyre og jeg vil faktisk gå så langt og sige at de har været billige i forhold til hvad man for for pengene. De dage vi har haft cyklerne har vi kunne mærke en stor forskel på vores humør, for man for det bare bedre med sig selv hvis man er aktiv hver dag og hvilken bedre måde end at cykle en tur til arbejde.